Barion Pixel

Rózsát, mert szeretlek -
Különleges meglepetés rózsából

Különleges meglepetést keresel, ami nemcsak stílusos, de méltón kifejezi az érzéseid? Lepd meg szeretteid egyedi kézműves rózsából készült ajándékokkal! Prémium termékeink között, olyan különlegességeket találsz, mely kortól, nemtől és alkalomtól függetlenül méltó ajándék szeretteidnek.
A sokszínű rózsás kínálatból nehéz lehet választani, kinek a rózsás ízek, kinek a rózsás illatok kedvesek. Ne aggódj, segítünk Neked, és ne feledd a lényeget, örömet szerezni jó!
De hogyan?
Rózsavilág tipp: hozd magad a szeretet állapotába, hogy valódi szeretetet adhass! Előfordult már veled, hogy mindent megtettél, hogy kifejezd az érzéseidet a szeretett személy számára, azonban a másik nem értette a „szeretet-nyelvedet”? Hogyan lehetséges ez? Gary Chapmen családterepruta szerint, öt szeretetnyelv van. Neked milyen a szeretetnyelved? Ismered a másik szeretetnyelvét? Te hogyan adsz, hogyan kapsz szeretetet? Hasznos lehet neked is, ha tudod, szeretteiddel melyik típusba tartoztok, és az ahhoz illő szeretetnyelven szóltok egymáshoz.
Összegyűjtöttük azokat a rózsás ajándék ötleteket, amik kifejezetten az öt szeretetnyelvhez igazodnak, hogy biztosan ki tudd választani a leghatásosabb meglepetést.
rózsa bekészítés

1. Elismerő szavakra éhező típus:

kézfürdő ceremónia

A dicséret mindenkinek jól esik, de aki ezt a nyelvet beszéli, annak mindennél fontosabb az elismerés. Nem az átlátszó hízelgést várja el, hanem az érdemei elismerését. Fontos, hogy beszélhessen a vágyairól, terveiről. Éreztesd vele, hogy hiszel és bízol benne. Kedvességgel, szelíd szavakkal érheted el nála a legtöbbet, az őszinte, szeretetteljes bátorítástól ugyanis szárnyakat kap. 

A dicsérő szavaknak nem árt nyomatékot is adni néha egy kis körítéssel. “Egy rózsaszál szebben beszél, mint a legszerelmesebb levél… “- szól a dal a János Vitézben.

Egyedi ajándékért nézz körbe a Rózsavilágban az üvegbe zárt rózsák között, biztosan rátalálsz arra, ami téged szólít meg.

2 Minőségi időt igénylő

Fontos neki a másik osztatlan figyelme, és közben a szemkontaktus fenntartása. Elvárja, hogy amikor együtt vagytok, csak vele foglalkozz. Adj visszajelzést számára, hogy érted, amit tudatni akar, oszd meg vele te is gondolataidat, érzéseidet, mert amíg ezeket nem ismeri, nem érez elég közel magához, és a szeretetigénye is kielégítetlen marad. 

Minőségi és romantikus pillanatok együtt, a rózsás kézfürdő, ami kultikus élmény- ajándék.

A kellemes intim közegben a rózsa afrodiziákum, hatásának köszönhetően könnyebb megnyílni.

3. Az ajándékra vágyó

Bármilyen apró ajándéktárggyal meglepheted, neki csak az számít, hogy tőled kapta. Számára az lesz a tökéletes ajándék. Nem az érték a fontos, hanem a figyelem, hogy a számára tökéletes ajándék kiválasztására időt fordítasz. 

ajandekra vagyo rozsa

Ne feledd  az évfordulókat, pláne a születésnapokat! A nem tökéletes ajándék számára azt jelenti, hogy neked ő már nem igazán fontos.

Ajándékra vágyóknak a rózsás ajándéktárgyainkat ajánljuk, mert tripla szeretet! 1x, mert a szerelem virága, 2x, mert Te adod, 3x, mert a virágok királynője, a legmagasabb minőség! 

esküvői welcome drink
rózsás kávé az ágyba

4. A szívességeket elváró

Sokra becsüli, ha főznek, mosnak rá, ha gondoskodnak róla. Viszont, könnyen bírálja párját, ha úgy érzi, valamit nem tesz meg érte. Ennek a típusnak érdemes olyasmivel kedveskedni, amihez jól értesz, vagy kevés benne a hibalehetőség.

Szívességet elváróknak a rózsa ezer lehetőséget nyújt! Néhányat említünk, a többit ki fogod találni, csak a képzeleted szab határt! Készítsd elő a fürdővizét, – természetesen rózsásat! Vidd a reggeli kávéját az ágyba, – rózsabalzsammal ízesítve! Készíts neki érzéki menüsort – rózsalekvárral, vagy rózsa csatnival gazdagítva! Ugyan ezt teheted a frissítő itallal is! 

Mesterszakács által komponált recept javaslatainkat megtalálod a blogunkban.

rózsás érintés, olajos masszázs

5. Az érintést kedvelő

rózsa olaj, wellness

Számára a szeretet jele a testi érintés, kiemelten fontos számára fizikai elérhetőség: a simogatás, az ölelés, a csók, a cirógatás. Mindennél többet jelent neki egy kedves mozdulat, mint például az, hogy gyengéden összeérjen a kezetek, vagy egy figyelmes érintés.

A rózsa, maga az érintés. A leheletfinom textúrájú test és lélekápoló szerekkel garantáltan nyerő leszel. A testolajozás szertartása évezredekre visszanyúló szépségápolási technika. Akkoriban a tisztelet, az emelkedettség érzését közvetítette, azon túl, hogy a testre, idegrendszerre gyakorolt hatás is kiemelkedő. 

Különleges rózsás meglepetéseink egyedi kézműves termékek, romantikus, elegáns és egyben stílusos ajándékok szülinapra, névnapra, anyák napjára, évfordulókra, vagy egyéb alkalmakra is. 

Szeretetből sosem elég, mutasd ki minél többször és minél ötletesebben! 

Rózsás életet!

A rózsa „a virágok királynője”, az emberiség megjelenésével egyidejűen jelen van a mindennapjainkban. Afrodiziákum hatása miatt nem hiányozhat a legintimebb pillanatokból!

nászszoba rózsa koktéllal
rózsaszirom tönkölypárna

Nászszoba rózsaszirom tönkölypárnával: 

Rózsaszirommal és a nap erejét őrző tönkölypelyvával töltött párna a jegygyűrűk átadásához és a nászágy illatosításához. A párnában a rózsa érzelmeket, érzéseket serkentő hatását erősíti a tönkölypelyva magas kovasav tartalma. 

Használat közben az éterikus olajok és kovasav tartalom felszabadul, és a kötőszöveteken keresztül bekerül szervezetünkbe, görcsoldó, lazító hatása még emelkedetté, szárnyalóbba varázsolja napotokat.

A rózsa macerátum olaj a rózsa simogatását hozza el nektek!  Az ápoló olaj felfrissít, amikor erőt kell gyűjteni a következő programrészhez és felpezsdít, amikor újdonsült pároddal elvonultok az intim szférába. 

A rózsa bekészítés hozzávalói:  ágyillatosító párna, rózsa macerátum ápoló olaj, rózsa szappan  és rózsaszirom dekoráció az ágyon.

rózsa bekészítés

Nászszoba rózsa koktéllal: 

A legboldogabb napon a legérzékibb virággal az ízlelés gyönyörét, a látvány varázslatát és az illat bűvöletét élheted át! A rózsa „a virágok királynője”, végigkíséri életünket a születéstől, velünk van az enteriőrökben, a kozmetikumokban, motívumokban, jelképekben. A rózsa bekészítés hozzávalói: Rózsa Kir koktél, rózsa szappan, rózsa macerátum ápoló olaj, rózsaszirom dekoráció az ágyon és a poharakban.

Szerelmetek legnagyobb ünnepén a rózsa varázslatos hatását élvezhetitek! 

A rózsa afrodiziákum, hat a testre és a lélekre! Rózsa szappanos fürdő, Rózsa Kir koktél, rózsaolajos ápolás, – mindez a rózsa simogatásában részesít, kívül és belül. A megidézett bensőséges pillanatokban nem kell mást tenni, csak megfigyelni, milyen érzések és érzelmek törnek elő a különleges, rózsás atmoszférában.

A Ti esküvőtök legyen a legszebb és legsikeresebb, ezért esküvő előtt több hónappal érdemes felkeresni a Rózsavilágot. 

Írd meg nekünk mit, hogyan szeretnél a Rózsavilág kelléktárából, hogy egyedi személyre szabott ajánlatot készítsünk számodra!

Rózsás boldogságot!

Kosár

Iratkozz fel a hírlevelünkre most, hogy ne maradj le az újdonságokról.