Your cart is currently empty.

meglepetés rózsából

Rózsát, mert szeretlek –
Különleges meglepetés rózsából

A sokszínű rózsás kínálatból nehéz lehet választani, kinek a rózsás ízek, kinek a rózsás illatok kedvesek. Ne aggódj, segítünk Neked, és ne feledd a lényeget, örömet szerezni jó!

De hogyan?

Rózsavilág tipp: hozd magad a szeretet állapotába, hogy valódi szeretetet adhass!
Előfordult már veled, hogy mindent megtettél, hogy kifejezd az érzéseidet a szeretett személy számára, azonban a másik nem értette a „szeretet-nyelvedet”? Hogyan lehetséges ez?
Gary Chapmen családterepruta szerint, öt szeretetnyelv van.
Neked milyen a szeretetnyelved? Ismered a másik szeretetnyelvét? Te hogyan adsz, hogyan kapsz szeretetet? Hasznos lehet neked is, ha tudod, szeretteiddel melyik típusba tartoztok, és az ahhoz illő szeretetnyelven szóltok egymáshoz.

Összegyűjtöttük azokat a rózsás ajándék ötleteket, amik kifejezetten az öt szeretetnyelvhez igazodnak, hogy biztosan ki tudd választani a leghatásosabb meglepetést.

rózsa bekészítés

1. Elismerő szavakra éhező típus:

kézfürdő ceremónia

A dicséret mindenkinek jól esik, de aki ezt a nyelvet beszéli, annak mindennél fontosabb az elismerés. Nem az átlátszó hízelgést várja el, hanem az érdemei elismerését. Fontos, hogy beszélhessen a vágyairól, terveiről. Éreztesd vele, hogy hiszel és bízol benne. Kedvességgel, szelíd szavakkal érheted el nála a legtöbbet, az őszinte, szeretetteljes bátorítástól ugyanis szárnyakat kap.

A dicsérő szavaknak nem árt nyomatékot is adni néha egy kis körítéssel. “Egy rózsaszál szebben beszél, mint a legszerelmesebb levél… “- szól a dal a János Vitézben.

Egyedi ajándékért nézz körbe a Rózsavilágban az üvegbe zárt rózsák között, biztosan rátalálsz arra, ami téged szólít meg.


Ajánlatot kérek!

2 Minőségi időt igénylő

Fontos neki a másik osztatlan figyelme, és közben a szemkontaktus fenntartása. Elvárja, hogy amikor együtt vagytok, csak vele foglalkozz. Adj visszajelzést számára, hogy érted, amit tudatni akar, oszd meg vele te is gondolataidat, érzéseidet, mert amíg ezeket nem ismeri, nem érez elég közel magához, és a szeretetigénye is kielégítetlen marad.

Minőségi és romantikus pillanatok együtt, a rózsás kézfürdő, ami kultikus élmény- ajándék.

A kellemes intim közegben a rózsa afrodiziákum, hatásának köszönhetően könnyebb megnyílni.

3. Az ajándékra vágyó

Bármilyen apró ajándéktárggyal meglepheted, neki csak az számít, hogy tőled kapta. Számára az lesz a tökéletes ajándék. Nem az érték a fontos, hanem a figyelem, hogy a számára tökéletes ajándék kiválasztására időt fordítasz.

ajandekra vagyo rozsa

Ne feledd  az évfordulókat, pláne a születésnapokat! A nem tökéletes ajándék számára azt jelenti, hogy neked ő már nem igazán fontos.

Ajándékra vágyóknak a rózsás ajándéktárgyainkat ajánljuk, mert tripla szeretet! 1x, mert a szerelem virága, 2x, mert Te adod, 3x, mert a virágok királynője, a legmagasabb minőség!

esküvői welcome drink
rózsás kávé az ágyba

4. A szívességeket elváró

Sokra becsüli, ha főznek, mosnak rá, ha gondoskodnak róla. Viszont, könnyen bírálja párját, ha úgy érzi, valamit nem tesz meg érte. Ennek a típusnak érdemes olyasmivel kedveskedni, amihez jól értesz, vagy kevés benne a hibalehetőség.

Szívességet elváróknak a rózsa ezer lehetőséget nyújt! Néhányat említünk, a többit ki fogod találni, csak a képzeleted szab határt! Készítsd elő a fürdővizét, – természetesen rózsásat! Vidd a reggeli kávéját az ágyba, – rózsabalzsammal ízesítve! Készíts neki érzéki menüsort – rózsalekvárral, vagy rózsa csatnival gazdagítva! Ugyan ezt teheted a frissítő itallal is!

Mesterszakács által komponált recept javaslatainkat megtalálod a blogunkban.

rózsás érintés, olajos masszázs

5. Az érintést kedvelő

rózsa olaj, wellness

Számára a szeretet jele a testi érintés, kiemelten fontos számára fizikai elérhetőség: a simogatás, az ölelés, a csók, a cirógatás. Mindennél többet jelent neki egy kedves mozdulat, mint például az, hogy gyengéden összeérjen a kezetek, vagy egy figyelmes érintés.

A rózsa, maga az érintés. A leheletfinom textúrájú test és lélekápoló szerekkel garantáltan nyerő leszel. A testolajozás szertartása évezredekre visszanyúló szépségápolási technika. Akkoriban a tisztelet, az emelkedettség érzését közvetítette, azon túl, hogy a testre, idegrendszerre gyakorolt hatás is kiemelkedő. 

Különleges rózsás meglepetéseink egyedi kézműves termékek, romantikus, elegáns és egyben stílusos ajándékok szülinapra, névnapra, anyák napjára, évfordulókra, vagy egyéb alkalmakra is.

Szeretetből sosem elég, mutasd ki minél többször és minél ötletesebben!

Rózsás életet!

Ajánlatot kérek!

Shopping Basket