Rózsa-macerátum ápoló olaj

3 900 Ft

Rózsaolaj – macerátum

Élvezd a rózsa és a lágy, ápoló olajok  különleges hatását!

A hagyományos, olajjal történő kivonatolás hatására a rózsaszirmok átadják hatóanyagaikat az áztató olajnak. Nem adunk hozzá semmit, csupán a rózsaszirmokat és a kivonatolásban szőlőmag olajat , mandula olajat és rózsaviaszt alkalmazunk.

Add to wishlist
Share

  Rózsa-macerátum ápoló olaj

  Élvezd a rózsa és a lágy, ápoló olajok  különleges hatását!

  A Rózsavilág Kend & Edd ápolószerei kristálytiszták.

  A „macerálás” a gyógynövény kivonatolás hagyományos módszere. Olajban történő áztatás során a rózsaszirmok átadják hatóanyagaikat az áztató olajnak.

  Mire használhatod?

  Egyszerűen vékony rétegben kend fel az arcbőrödre, vagy keverj belőle néhány cseppet kedvenc éjszakai krémedbe. Keverj bele egy keveset kedvenc masszázsolajadba is, hogy a rózsa illata átjárjon. Nem hagy zsíros nyomot! Olyan tiszta, hogy használhatod közvetlenül az ajkakra is.

  Miben segíthet?

  Különösen a normál, száraz, hámló, érett bőr ápolására alkalmas, az arc, a nyak és a dekoltázs területén. Bőrlágyító, ráncmegelőző, öregedés gátló, tápláló, regeneráló, hidratáló, enyhén feszesítő és tónusjavító hatású. *

  * Ezeket az állításokat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség. Ez a termék nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. Közérzetjavító hatása az Ájurvéda követői szerinti megfigyeléseken alapul.

  Felhasználható: 1-2 csepp, közvetlenül a bőrre, az adott testtájékra, vagy arckrémbe, testápolóba keverve.

  Figyelmeztetés: Ha terhes, szoptat vagy beteg, a használattal kapcsolatban forduljon orvosához. Ne kerüljön szembe, fülbe és érzékeny területekre. Tartsa távol gyermekektől. Lehetséges bőrérzékenység. Az allergia próbát minden esetben végezze el! ( Allergia próba: A könyök hajlatban enyhén dörzsölje meg a bőrét, majd cseppentsen a felületre az olajból, majd várjon néhány percet. Bőrpír esetén ne használja! )

  Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom olajos kivonata, szőlőmag olaj, mandula olaj,

  Származási hely: Magyarország

  Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is.

  Töltet: 5 ml Teljes tömeg: 32 gramm

  Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!

  Minőség megőrzés: 18 hónap

  mindenmentes


Érdekelhetnek még…

rózsa tönkölypárnarózsa tönkölypárna

Rózsaszirom Tönkölypárna

4 000 Ft
Rózsaszirom Tönkölypárna Kö ...
Rózsa-csepp extraktumRózsa-csepp extraktum

Ezüst Rózsa extraktum

3 600 Ft
Ezüst Rózsa extraktum Szép bő ...
Rózsa-permetRózsa-permet

Arany Rózsa extraktum

4 800 Ft
Arany Rózsa extraktum Szép bő ...