Szállítási feltételek

A termékek szállítása ingyenes.

A csomagok kiszállítását Magyarországon vállaljuk, MPL futárszolgálattal. A termék szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. Hétvégén szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon nem történik kiszállítás. Külföldi címre jelenleg nem szállítunk.

Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1-5 munkanapon belül átadjuk a MPL részére kiszállításra, ill. személyes átvehetőek üzletünkben. Azonnali árukészlet hiányában a rendeléseket 5-10 munkanapon belül teljesítjük, ha ilyen áll fel, akkor azt a rendelés után külön e-mailben jelezzük. 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy hétfőn és kedden nem történik csomagfeladás, így ezeken a napokon, illetve a hétvégén leadott rendeléseket szerdán adjuk át az MPL futárszolgálat részére.

Személyes átvétel a Rózsavilágban, Alsópetényben

Rendelésed leadásakor lehetőséged van a személyes átvételt választani. A számlát ilyenkor elektronikusan bocsájtjuk ki a számodra. Neked csak el kell jönnöd hozzánk és elvinni az összeállított rendelésed. Ha ezt az opciót választod, akkor vendégünk vagy egy kávéra vagy teára is. 

Cím: 2617 Alsópetény, Petőfi út 151.

Személyes átvétel Buapesten a FeteKertben

Lehetőséged van a webshopos rendelésed átvételére Budapesten a FeteKertben.

Mi ez a hely? A Máltai Manufaktúra boltja. A Fény utcai piac második emeletén nyílt FeteKertbe közel egytucat hátrányos helyzetű településről kb. hetvenféle termék érkezik, amelyeket nemcsak helyben kóstolhatunk meg, de haza is vihetünk. 

Ha ide kéred a csomagod, akkor rendelésed után felkeresünk, hogy mikorra tudnánk a csomagod feljutatni. 

Cím: Fény utca 12, Fény utcai piac 2. emelete

Személyes vásárlás Budapesten a FeteKertben

Ha személyesen vásárolnád meg termékeinket, de Alsópeténybe ezért nem utaznál le, akkor mostantól Budapesten a FeteKertben gasztro termékeinket megtalálod!

Cím: Fény utca 12, Fény utcai piac 2. emelete

Személyes vásárlás megrendelés nélkül

Előzetes bejelentkezés nélkül, szombatonként – ha nincs más program, ami miatt nem vagyunk nyitva – 14.00-tól 20.00-ig is tudtok vásárolni. Vasárnap, pedig 12.00-18.00 között

Előzetes bejelentkezéssel, pedig a hét többi napján is nyújtunk vásárlási lehetőséget.

A Rózsavilágban bankkártyás fizetés is lehetséges!

Figyelj a kedvezményekre!

Amennyiben kupont vagy pontot váltasz be, az kedvezményként csökkenti a kosár végösszegét. A kosár végösszegének a kedvezmények levonása után is el kell érnie a ingyenes szállítási értékhatárt, ellenkező esetben a szállítási költség felszámolásra kerül.