Your cart is currently empty.

Rózsás Tönkölypelyvapárna

4 200 Ft

Rózsaszirom és tönkölypelyva töltete természetes megoldás az általános közérzet javítására és a tökéletes pihenés elősegítésére.

Leírás

Rózsás Tönkölypelyvapárna

Közérzetjavító álompárna, a pihentető alvásért, valamint relaxáláshoz, meditáláshoz.

 

A RÓZSA – afrodiziákum: hat a testre és a lélekre egyaránt!

A virágok virága, a szerelem szimbóluma, a tökéletesség jelképe!

Áthatja azt, aki kapcsolódik vele! A rózsák a legszebb virágaink, azoknak ajándékozzuk őket, akiket szeretünk, és akiknek vonzalmunkat ki szeretnénk mutatni.

A rózsa olyan, mint a természet patikája. Összetevői, az éterikus olajok illata erősíti az immunrendszert, ellazít és újra felépít, lebontja a stresszt.
A rózsa azonban nem csak szépség és illat. Nem túlzás, ha a rózsát bizonyos módon természetes gyógyszernek is tekintjük, mert pozitív hatást gyakorol általános közérzetünkre. 

 

Leírás:

Rózsaszirom wellness párna – Természetes megoldás a teljes ellazuláshoz

A Rózsaszirom és tönkölypelyva töltete természetes megoldás az általános közérzet javítására és a tökéletes pihenés elősegítésére. 

A pelyva a búzaszemeket körülölelő héj. A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatást tulajdonítanak neki. Szokták ajánlani alvászavarban szenvedőknek is, hiszen a tönkölypárna kiválóan támasztja alá a fejet és tökéletesen szellőzik. A regeneráló alvásnak több alapfeltétele is van, ezek közé tartozik a helyesen megválasztott párna. A tönkölypárnákat vegyszermentes, bio minősítésű tönkölybúza pelyvájával töltjük meg. Használat közben kovasav tartalma leválik, és a kötőszöveteken keresztül bekerül szervezetünkbe, görcsoldó, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatást tulajdonítanak neki. * 

Összetevők: : Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom, tönkölypelyva

Huzat: speciális textil

Tömeg: 150 gramm ± 10%

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve.

Minőség megőrzés: 18 hónap

* Ezeket az állításokat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség. Ez a termék nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. Közérzetjavító hatása az Ájurvéda követői szerinti megfigyeléseken alapul.

Figyelmeztetés: Néhány összetevő bőr irritációt válthat ki, ezért ne használja, ha bármely összetevőre allergiás.

mindenmentes

Shopping Basket