Rózsa Chutney        

3 400 Ft

Rózsa Chutney – pikáns szósz

Az édes pikáns szószok világában új élményre bukkanhatsz, ha ezt választod! Társíthatod vad és szárnyas húsokhoz, tökéletes kísérője lehet roston sült sajtoknak, vagy egyszerűen bolondítsd meg vele a szendvicsedet!
A cuthney-k  ízek és színek a tányérodon! Olyan egyszerre csípős és édes csemegék, melyek segítik az emésztést, jó étvágyat csinálnak és szép, színes látványukkal örömet okoznak a szemnek. Továbbá kiemelik az ételek ízét is. Vannak nyersek és főttek is. Mindig csak egy kanálnyit tegyél az ételek mellé! Fogyasztható hidegen, vagy melegen, sajtokhoz, húsokhoz, vegán ételekhez.

Add to wishlist
Share

  Rózsa Chutney – pikáns szósz

  Az édes pikáns szószok világában új élményre bukkanhatsz, ha ezt választod!
  Társíthatod vad és szárnyas húsokhoz, tökéletes kísérője lehet roston sült sajtoknak, vagy egyszerűen bolondítsd meg vele a szendvicsedet!

  A chutney-k  ízek és színek a tányérodon! Olyan egyszerre csípős és édes csemegék, melyek segítik az emésztést, jó étvágyat csinálnak és szép, színes látványukkal örömet okoznak a szemnek. Továbbá kiemelik az ételek ízét is. Vannak nyersek és főttek is. Mindig csak egy kanálnyit tegyél az ételek mellé! Fogyasztható hidegen, vagy melegen, sajtokhoz, húsokhoz, vegán ételekhez.

  Leírás:

  Rózsa Chutney – pikáns szósz

  Mostanság nálunk is egyre népszerűbb a fúziós konyhák, különleges csemegéje a chutney, magyarosan csatni.  A sokszínű és varázslatos ízvilágú indiai konyhából ered ez a sűrű mártás, ami jellemzően zöldségekből és gyümölcsökből készül, gazdagon fűszerezve. Napjainkban előszeretettel készítik szerte a világon. A különböző nemzetiségű séfek, a saját ízkombinációjukra adaptálják ezt a nagyszerű receptet, melynek napjainkban rengeteg változatával találkozhatunk. Kóstold meg Te is különleges rózsás chutney szószunkat, mely az OMÉK főzőbemutatón is páratlan sikert aratott. 

  Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom, alma, növényi sűrítő, fűszerek, étkezési citromsav

  Származási hely: Magyarország

  Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is. 

  Töltet: 120 ml

  Teljes tömeg: 260 gramm

  Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!

  Minőség megőrzés: 18 hónap

  mindenmentes

   


Érdekelhetnek még…

Rózsa Zselé és Belga CsokoládéRózsa Zselé és Belga Csokoládé

Rózsa Desszert – Rózsa Zselé és Belga Csokoládé

2 400 Ft
Rózsa Desszert Rózsa Zselé ...
Rózsa Desszert Krém-KaramellRózsa Desszert Krém-Karamell-11

Rózsa Desszert – Krém-Karamell

2 400 Ft
Rózsa Desszert, Krém-Karamell ...
rózsa balzsam, kávébalzsamRózsa Balzsam

Rózsa Balzsam

2 900 Ft
Rózsa Balzsam A kávézás kül ...
rózsa dzsem gojibogyóvalRózsa Dzsem

Rózsa Dzsem

3 600 Ft
Rózsa Dzsem Rózsaszirom – G ...