Rózsavilág Wellness

Rózsás wellnesstermékeink a legmagasabb minőségben, 100%-ban természetes összetevőkkel a legnagyobb beltartalmi értékkel bírnak, melyekkel a rózsaszirmok simogatását és gyógyhatását hozzuk el neked. 

A Rózsavilág kínálatában a rózsaszappan mellett bőrre kenhető kivonatok, cseppek és permetek, valamint textiltermékeket is találsz, amelyeket kiválóan használhatsz fürdéshez, alváshoz és fájdalomcsillapításhoz is.

Termékeink annyira tiszták, hogy akár belsőleg is használhatóak!

Az igazán exkluzív Rózsaszappanunk rózsaolajat tartalmazó, illatos és ápoló különlegesség, amely hagyományos eljárással készült, főzött szappan.

Rózsamacerátumunk ápolja és táplálja a bőrt, öregedésgátló, regeneráló, hidratáló, enyhén feszesítő hatással bír.

Arany Rózspermetünk aranykolloid tartalma külsőleg hidratál, belsőleg a kognitív funkciókra hat jótékonyan, a Rózsacseppünkben lévő ezüstkolloid baktériumölő hatása pedig testőrként hat ránk kívül és belül.

Ápolószereink kristálytiszták, nemcsak kenhetők, hanem ehetők is. Abban hiszünk, hogy amit a bőrödre kensz, az legyen legalább annyira tiszta, hogy meg is ehesd.

Textiltermékeink között épp úgy megtalálod a pihentető alvásért vagy meditációhoz használható Rózsás tönkölypelyvapárnát, mint a 3in1-ben! – gyógynövény, testradír és tisztító hatást kifejtő Rózsás Fürdőpárnát vagy a házipatika univerzális gyógyeszközét, a könnyebb légzést elősegítő Rózsás
Sópárnát.

Keresd a termékeinket a webshopunkban!