Your cart is currently empty.

Hitvallás

Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat"

Antoine de Saint-Exupéry

Magyarország északi táján, a cserháti erdős dombok kristálytiszta levegőjében virulnak rózsáink. Szirmaikból készítünk különleges ételeket és italokat, finom test- és lélekápoló szereket.

A Rózsavilág Gasztronómiában édes, sós, pikáns és natúr rózsa ízeket találsz. Szörpöket, szószokat, desszerteket, amelyekkel az étkezés garantáltan gourmet élvezet lesz!

A Rózsavilág Wellnessben ehető és bőrre kenhető kivonatok, cseppek és permetek várnak, valamint rózsapárnák fürdéshez, alváshoz, fájdalomcsillapításhoz. A rózsa simogatását és gyógyhatását hozzák el neked.

A Rózsavilág Feeling szertartásai a kéz és lábfürdő, a szempárnás meditáció. Akár az intim szférádban, vagy kisebb baráti társaságban, sőt nagyobb létszám esetén is felejthetetlen élményt nyújtanak. Elviheted az élményt az otthonodba, vagy elvisszük egy általad megjelölt helyre!

A Rózsavilágban megtalálod, hogyan varázsolhatsz rózsás hangulatot magadnak, szeretteidnek és hogyan emelheted a különleges alkalmakat, még magasabb szintre!

"Döbbenetes élmény lehetne, megkapni a királyság kulcsát, és érezni, milyen könnyen fordul a kezünkben!​"

David Levithan

A rózsakultúra egyidős a civilizációval. Források bizonyítják, hogy ez a csodálatos növény az uralkodók és uralkodónők virága volt. A rómaiak úgy vélték, hogy a rózsa Vénusz könnyeiből és Ámor nevetéséből született. Rózsakultuszuk hihetetlen méreteket öltött: a rózsaszirmokat szórtak a fürdők vizébe, boraikba, ételeikbe és szépítőszereikbe egyaránt.

Kleopátra, egyiptomi királynőről több olyan legenda is fennmaradt, miszerint különösen vonzódott a rózsához. Az egyik ilyen történet szerint hajója vitorláit rózsaolajba mártatta, hogy a szél sodorta illat már messziről jelezze közeledését.

A rózsa mára nem csak az uralkodók kiváltsága! Mindenki élvezheti ízét, aromáját, illatát és testet-lelket emelő afrodiziákum hatását! Átélheted, hogyan hat rád íze, illata, simogatása!

"Légy vidám és tedd a jót, a verebeket pedig hagyd csiripelni"

Bosco Szent János

Ha saját ünnepeid mellett fontos számodra mások boldogulása is, akkor tudd, hogy a Rózsavilág termékeinek és szolgáltatásainak megvásárlásával támogatod a „Vidéki Női Életmód Modell” civil programot, a vidéki női lét értékeinek megőrzését!

Együttműködünk a Szent István Egyetemmel, mert számukra fontos, hogy a Rózsavilág termékeit a legmagasabb minőségben, a legnagyobb beltartalmi értékkel kapd meg!

Termékeink vegyi anyagok nélkül, gmo-mentesen, egyes esetekben vegán és paleo összetételben készülnek. Csomagolásuknál törekszünk arra, hogy a csomagoló eszközök újra hasznosíthatók, új funkcióban tovább használhatók legyenek.

Ha életedben szeretnéd megkülönböztetni az ünnepeket és a csodás pillanatokat, akkor válaszd hozzá a rózsát, a királyok és királynők virágát! Gyere, lépj be a Rózsavilágba!

 

Shopping Basket