Barion Pixel

Karácsonyig még odaér, ha december 15-ig megrendeled.

Hitvallás

“Az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat”

 

Antoine de Saint-Exupéry

A rózsakultúra egyidős a civilizációval. Források bizonyítják, hogy ez a csodálatos növény az uralkodók és uralkodónők virága volt.

A rómaiak úgy vélték, hogy a rózsa Vénusz könnyeiből és Ámor nevetéséből született. Rózsakultuszuk hihetetlen méreteket öltött: rózsaszirmokat szórtak a fürdők vizébe, boraikba, ételeikbe és szépítőszereikbe egyaránt. Kleopátráról, az egyiptomi királynőről több olyan legenda is fennmaradt, miszerint különösen vonzódott a rózsához. Az egyik ilyen történet szerint hajója vitorláit rózsaolajba mártották, hogy a szélsodort illat már messziről jelezze közeledését.

De a rózsa mára nem csak az uralkodók kiváltsága! Mindenki élvezheti ízét, aromáját, illatát és testet-lelket emelő afrodiziákum hatását. Éld át Te is, hogyan hat rád íze, illata, simogatása! A rózsával megkülönböztetheted az ünnepeket, a különleges pillanatokat.

Gyere, lépj be a Rózsavilágba!

Magyarország északi táján, a cserháti erdős dombok kristálytiszta levegőjében virulnak rózsáink. Szirmaikból készítjük a különleges rózsás ételeket és italokat, a finom test- és lélekápolószereket.

A Rózsavilággal újra divatba hozzuk a rózsahasználatot, mert….

  • a rózsa csodálatos gyógynövény, amely az elmét és a szívet harmonizálja, ezáltal az egész testre, az egész életünkre hatással van
  • a rózsa illata, a rózsa íze, a rózsából készült gasztro- és wellnesstermékink kívül-belül megszépítenek, ápolnak
  • a rózsa egykor az uralkodók virága volt, mára neked is lehet saját rózsád. Ültess Te is egy rózsabokrot, így mindennap élvezheted a látványát, érezheted a hatását!
  • a rózsa mindenkor feltölt és felemel, ünnepé varázsolja a hétköznapokat, felejthetetlenné teszi a pillanatokat, melyekhez segítségül hívhatod Rózsavilágunk rózsás ízeit, a rózsás test- és lélekápolószereit és a rózsás élményprogramjainkat.
Shopping Basket

Iratkozz fel a hírlevelünkre most, hogy ne maradj le az újdonságokról.