Barion Pixel

Esküvő – Rózsás kézfürdő szertartás

20 000 Ft

A rózsa az elegancia illata, íze, sőt még annál is több, az esküvők rolls-royce-a! Rózsás kézfürdő szertartás, hogy a Nagy Nap a legboldogabb életet hozza el számotokra! A szertartásvezetők kínálatában sokféle lehetőség közül válogathatsz, de rózsás kézfürdő szertartást biztosan nem találsz.

Leírás

Rózsás kézfürdő szertartás

Az emberiség történetében hihetetlenül erős szerelmi szimbólumkör kapcsolódik hozzá, melynek hatóerejét nem lehet kihagyni, főleg nem, az életre szóló boldogság kapujában!
Szuper romantikus atmoszféra és elegancia – ebben áll a rózsás esküvő páratlansága.

Rózsás kézfürdő szertartás, hogy a Nagy Nap a legboldogabb életet hozza el számotokra!
A szertartásvezetők kínálatában sokféle lehetőség közül válogathatsz, de rózsás kézfürdő szertartást biztosan nem találsz.

A nagy elhatározás ünnepén elindultok kéz a kézben a közös életre. A kezek szimbolikus és valóságos összekapcsolódása záloga lehet a boldogságotoknak! Miért ne pecsételnétek meg ezt a nagy pillanatot egy rózsás kézfürdő szertartással, hogy a nagy nap a legboldogabb életet hozza el számotokra?

A Rózsavilág test és lélekápoló szereivel gazdagított vezetett, illatos szertartásban megérezhetitek a megtisztulás, az új kezdet, a „vedd a kezem és az életem” magasztos érzését! A ceremóniában a szívdobbanásra figyelő lélegzetben megidézhetitek azt a csendet, ahol a lelketek igazán összekapcsolódik. Ennek a rítusnak a násznép is részese, a látvány és a megélt mély pillanatok számukra is maradandót hoznak a közösen megteremtett erőtér által.

A rózsás langyos kézfürdő kellékei az ezüst rózsa és arany rózsa extraktumok, a rózsa macerátum olaj, a rózsaszirom. A kézfürdőhöz szükséges minden dekorációt és kelléket és a szertartás vezetését a Rózsavilág biztosítja.

Nem tudod elképzelni, milyen lehet? A Duna TV egyik műsorában bemutattuk, – az apropója más volt, de a lélek megtisztulása ugyanaz.

https://rozsavilag.hu/hallottak-mar-a-rozsas-kezfurdorol-mutatjuk/

A kézfürdő szertartás a Rózsavilágban megrendezett esküvőhöz kérhető.

Kosár

Iratkozz fel a hírlevelünkre most, hogy ne maradj le az újdonságokról.