Rózsa-permet

4 800 Ft

Rózsa-permet

Rózsasziromból kíméletes eljárással készült extraktum. A rózsa jótékony hatásait élvezheted az egész testen, egyetlen mozdulattal! Aranykolloid tartalma erős vízmegkötő és hangulatjavító hatással bír.

Add to wishlist
Share

  Rózsa-permet

  Rózsasziromból kíméletes eljárással készült extraktum. A rózsa jótékony hatásait élvezheted az egész testen, egyetlen mozdulattal! Aranykolloid tartalma erős vízmegkötő és hangulatjavító hatással bír.

  Az ehető ápolószer külsőleg és belsőleg is használható. Arcra, testre önállóan, vagy a krémek, testápolók gazdagítására, a hidratálás fokozására. Napközbeni felfrissülésre elegendő egy „puff” a bőrre, vagy közvetlenül szájba permetezve. A rózsa, fiatalító és gyógyító hatású. Hűsítő, hidratáló, nyugtató, anti-aging tulajdonságai alapján kiváló tápláló szer a bőrápolásban. Használat közben belélegezve, feleleveníti a belső szépséget, hogy a lélek szépségét kifelé árassza. Különösen ajánlott menstruációs panaszok esetén, fejfájás, torokfájás, idegesség, depresszió, a bőr fényének kifakulása, valamint pattanások esetén.  *

  * Ezeket az állításokat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség. Ez a termék nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. Közérzetjavító hatása az Ájurvéda követői szerinti megfigyeléseken alapul.

  Felhasználható:  Közvetlenül szájba, arcra, testre permetezve, valamint borogatás készítéséhez. Smink álló!

  Figyelmeztetés: Ha terhes, szoptat vagy beteg, a használattal kapcsolatban forduljon orvosához. Ne kerüljön szembe, fülbe és érzékeny területekre. Tartsa távol gyermekektől. Lehetséges bőrérzékenység. Az allergia próbát minden esetben végezze el! ( Allergia próba: A könyök hajlatban enyhén dörzsölje meg a bőrét, majd permetezzen a felületre, várjon néhány percet. Bőrpír esetén ne használja!

  Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom kivonata, rózsavíz, parajdi só, arany-kolloid

  Származási hely: Magyarország

  Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is.

  Töltet: 50 ml

  Teljes tömeg: 120 gramm

  Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!

  Minőség megőrzés: 18 hónap

  mindenmentes


Érdekelhetnek még…

Rózsa-csepp extraktumRózsa-csepp extraktum

Rózsa-csepp extraktum

3 600 Ft
Rózsa-csepp extraktum Rózsa ...
rózsa tönkölypárnarózsa tönkölypárna

Rózsaszirom Tönkölypárna

4 000 Ft
Rózsaszirom Tönkölypárna Kö ...
Rózsaolaj – macerátumRózsaolaj – macerátum

Rózsaolaj – macerátum

3 900 Ft
Rózsaolaj – macerátum Élvez ...