Arany Rózsa extraktum

4 800 Ft

Rózsa-permet

Rózsasziromból kíméletes eljárással készült extraktum. A rózsa jótékony hatásait élvezheted az egész testen, egyetlen mozdulattal! Aranykolloid tartalma erős vízmegkötő és hangulatjavító hatással bír.

Add to wishlist
Share

  Arany Rózsa extraktum

  Szép bőr és éles elme

  Rózsasziromból kíméletes eljárással készült extraktum. A rózsa jótékony hatásait élvezheted az egész testen, egyetlen mozdulattal! Aranykolloid tartalma erős vízmegkötő és hangulatjavító hatással bír.

  A Rózsavilág Kend & Edd ápolószerei kristálytiszták.

  Az ehető ápolószer külsőleg és belsőleg is használható. A rózsakivonat elsősorban tápláló, az aranykolloid külsőleg hidratál és ránctalanít, belsőleg a kognitív funkciókra hat jótékonyan.

  Mire használhatod?

  Arcra, testre önállóan, vagy a krémek, testápolók gazdagítására, a hidratálás fokozására.

  Napközbeni felfrissülésre elegendő egy „puff” a bőrre. Kifáradás esetén, koncentráció, gondolkodás, észlelés, javításra közvetlenül szájba permetezve hatásos.

  Miben segíthet?

  A rózsa, fiatalító és gyógyító hatású. Hűsítő, hidratáló, nyugtató, anti-aging tulajdonságai alapján kiváló tápláló szer a bőrápolásban.  Kifáradás ellen, a koncentráció, gondolkodás, észlelés, javítására. Különösen ajánlott menstruációs panaszok esetén, fejfájás, torokfájás, idegesség, depresszió, ráncok ellen, a bőr fényének kifakulása, valamint pattanások esetén.  *

  * Ezeket az állításokat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség. Ez a termék nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. Közérzetjavító hatása az Ájurvéda követői szerinti megfigyeléseken alapul.

  Felhasználható:  Közvetlenül arcra, testre, szájba permetezve, valamint arcpakolás készítéséhez

  Figyelmeztetés: Ha terhes, szoptat vagy beteg, a használattal kapcsolatban forduljon orvosához. Ne kerüljön szembe, fülbe és érzékeny területekre. Tartsa távol gyermekektől. Lehetséges bőrérzékenység. Az allergia próbát minden esetben végezze el! ( Allergia próba: A könyök hajlatban enyhén dörzsölje meg a bőrét, majd permetezzen a felületre, várjon néhány percet. Bőrpír esetén ne használja! )

  Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom kivonata, rózsavíz, arany-kolloid

  Származási hely: Magyarország

  Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is.

  Töltet: 50 ml Teljes tömeg: 120 gramm

  Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!

  Minőség megőrzés: 18 hónap

  mindenmentes


Érdekelhetnek még…

Rózsaolaj – macerátumRózsaolaj – macerátum

Rózsa-macerátum ápoló olaj

3 900 Ft
Rózsa-macerátum ápoló olaj ...
rózsa tönkölypárnarózsa tönkölypárna

Rózsaszirom Tönkölypárna

4 000 Ft
Rózsaszirom Tönkölypárna Kö ...
Rózsa-csepp extraktumRózsa-csepp extraktum

Ezüst Rózsa extraktum

3 600 Ft
Ezüst Rózsa extraktum Szép bő ...