Szerelmespároknak rózsás ajándékötletek

Mit ajándékozz a szeretett NŐ-nek? avagy
Ajándéktippek szerelmes férfiaknak!

Miért ne lehetne az ajándék olyan, hogy mindketten élvezhettek? Ezeket az ajándékötleteket bármelyik nem élvezni fogja!

Ha férfiként olvasod és tetszik, akkor segíts a többi férfihez eljuttatni a tippeket!

A Rózsavilágot legfőképpen hölgyek kedvelik és valószínűleg a cikket is inkább a hölgyek fogják. Viszont, ha úgy érzed tetszenek a tippek és az ajándék ötletek, esetleg szívesen kapnál hasonlót a párodtól, akkor oszd majd meg a cikkünket vagy küld el egy ismerősödnek, aki felhívhatja a kedvesed figyelmét erre.

Kedves Urak!

Miért ne lehetne a mostani Valentin-nap mind a kettőtök számára kellemes. Mutatunk pár rendhagyó ötletet, hogy mivel tudod meglepni idén a szerelmed.

Virág

A nők nagyra értékelik a gesztusokat. Ahhoz, hogy örömet okozz kedvesednek február 14-én, nem feltétlenül kell nagy ajándékokat adnod. Egy virágcsokor, ami csak neki szól igazán nagy meglepetés lehet! Azonban ne egy személytelen virágcsokorral gondolj! Ha direkt az ő részére kötteted a csokrot, akkor azt tedd kedvenc virágaiból és valamilyen kis személyes apróságot – netán egy ékszert – is tetethetsz bele, vagy rejted el benne az egyik közös fényképeteket és máris sokkal személyesebb lesz az ajándék.

Üvegbe zárt rózsa

a már a virágnál tartunk….A történelmi korokban a férfiak hatalmi attribútuma volt a rózsa. Gondolj csak a családi címerek rózsáira, vagy a hatalmas kastélykertek lenyűgöző gazdagságára. Az udvarlás eszköze is volt a virágok királynője akkor, ahogy ma is. Az ókori keleten például üvegbe zárt rózsát (rózsalekvárt) adtak az udvarlás elején a meghódítandó nőnek. Próbáld ki, milyen hatása van most a kedvesedre!

Intim reggeli vagy vacsora

A reggeli készítés általában az ő feladata igaz? Lepd meg őt ébredés után azzal, hogy most te készíted ezt el. Az öröm garantált! Egy rózsás kávé garantáltan hatásos lesz! De egyszerű müzli mellé és a friss bagettra is kiváló választás lehet a Rózsa Dzsem. Ha, pedig frissítővel indítanátok a napot az N1 Rózsa-Vadrózsa Koncentrátumunk hígítva tökéletes megoldás lehet.

De akár magadra vállalhatod a vacsora készítését is. Ha te magad egyébként nem vagy nagy szakács, az egyszerűen elkészíthető sülteket, roston sajtokat, zöldségeket feldobhatod Rózsa Chutneyval. De nyugodtan bevállalhatod az egész vacsorára Rózsavilág segítségével. Ehhez minden megtalálsz nálunk Kollár János mesterszakács által komponált receptekkel együtt.

A rózsabox- gourmet élvezet ajándékcsomagban bónusz ételrecepteket.
https://rozsavilag.hu/termek/rozsabox-gourmet-elvezet-ajandekcsomag/
A rózsabox- édes vallomás ajándékcsomagban bónusz desszert recepteket.
https://rozsavilag.hu/termek/rozsabox-edes-vallomas-ajandekcsomag/

Saját készítésű ajándék

Ha van valamilyen hobbid, az a legnyerőbb! Például barkácsolhatsz neki valamit. De egy saját készítésű köszöntőlap, egy montázs a közös képeitekből is fog neki tetszeni. Az a lényeg, hogy érezze, ezt kimondottan neki készítetted azért, mert fontos a számodra.

Egy meghitt nap

Az idei 2023-as Valentin-nap nem hétvégére esik, mégis ha megtehetitek egy nap otthon kettesben, akár pizsamában tökéletes lehet a rohanó hétköznapok mellett. Nem foglalkoztok semmivel, csak egymással. Összebújtok, filmeket néztek, főztök együtt valami finomat. Ha pedig egy közös fürdőre vágytok használjátok a Rózsás Fürdőpárnánkat.

A vágyfokozó és ellazító élelmiszerekről olvashatsz a Rózsavilág blogon:
https://rozsavilag.hu/40-elelmiszer-eletkedv-es-vagyfokozasra/

Élmény, amelyet együtt tudtok felhasználni

Sokan nem szereti a Valentin-napi ajándékokat, giccsesnek vagy feleslegesnek gondolják őket. Viszont egy élmény, amelyet Ti együtt szerezhettek minden apró tárgyat felül tud múlni. Mi kínál nektek a Rózsavilág? Közös, meghitt, szerelmes délutánt 2023 májusa után itt a Rózsavilágban. Páros kuponunk limitált számban vásárolható meg és az ára kettőtökre érvényes.

Mire is gondolunk?

♥Privát rózsaszeánsz

♥ Rózsás kézfürdő szertartás

♥ Afrodiziákumokban gazdag büfé

♥ Egyedi rózsás enteriőr

♥ Halk, meghitt zene

♥ Rózsakerti séta és pihenés a szabadban

♥ Kettesben eltöltött tartalmas délután

♥ Friss, vidéki levegő egy csodás, látnivalókkal teli kis faluba

Hölgyeim!

Nem baj, ha akár Ti fogadjátok meg ezeket a tanácsokat, hiszen az urak szívéhez a hasukon át vezet az út! Sokszor, pedig a zord és kemény férfias külső érzelmes belsőt takar, így egy egyedi ajándék, meglepetés vacsora, szerelmes összebújás, ágyba reggeli és minden, amit itt felsoroltunk ugyan úgy felhasználható az ő számukra is!

A legfontosabb, hogy szeressétek egymást. Ne csak ezen a napon, hanem mindig, de legyen ez a nap a Tiétek igazán, hogy megünnepeljétek a szerelmeteket!

Kellemes Valentin-napot kíván nektek a Rózsavilág csapata!