Szerelmespároknak rendhagyó karácsonyi ajándékötletek

Mit ajándékozz karácsonyra a szeretett NŐ-nek?
avagy
Ajándéktippek szerelmes férfiaknak!
Miért ne lehetne az ajándék olyan, hogy mindketten élvezhetitek?

Szokatlan karácsonyi ajándékötletekkel jövünk nők számára, – ami biztosan ajándék lesz a férfiaknak is! Ha férfiként olvasod és tetszik, akkor segíts a többi férfihez eljuttatni a tippeket!

Valószínűbb azonban, hogy a Rózsavilág FB oldalt nők követik. Ha nőként olvasod és tetszenek az alábbi tippek, valamilyen ügyes trükkel juttasd el a posztot annak a férfinak, akitől szívesen kapnál hasonló kényeztetést karácsonyra. Oszd meg, vagy küldd el egy ismerősödnek, aki felhívhatja figyelmét erre!

Kedves Gentleman!
Miért ne lehetne a karácsonyi ajándék mindkettőtöknek kellemes?
Nézzünk néhány rendhagyó ötletet, ha szoros a kapcsolat közted és a megajándékozandó nő között.

A nők nagyra értékelik a gesztusokat. Ahhoz, hogy örömet okozz kedvesednek karácsonykor, nem feltétlenül kell vásárolnod neki semmit. Virágcsokor, ami csak neki szól. Karácsonykor nem bevett szokás virágcsokorral kedveskedni, annál nagyobb lesz a meglepetés! Azonban ne egy személytelen virágcsokorral gondolj! Ha direkt az ő részére kötteted a csokrot, a kedvenc virágaiból és valamilyen kis
személyes apróságot – netán egy ékszert – is tetetsz bele, vagy elrejted benne egyik közös fényképetek, akkor máris sokkal személyesebb lesz az ajándék.

Üvegbe zárt rózsa

Ha már a virágnál tartunk….A történelmi korokban a férfiak hatalmi attribútuma volt a rózsa. Gondolj csak a családi címerek rózsáira, vagy a hatalmas kastélykertek lenyűgöző gazdagságára. Az udvarlás eszköze is volt a virágok királynője akkor, ahogy ma is. Az ókori keleten például üvegbe zárt rózsát (rózsalekvárt) adtak az udvarlás elején a meghódítandó nőnek. Próbáld ki, milyen hatása van most a kedvesedre!

Intim reggeli vagy vacsora

Ha egy finom reggelivel leped meg ébredés után, karácsony reggelén nagyon boldog lesz. Egy rózsás kávé garantáltan hatásos lesz! De akár magadra vállalhatod a vacsora készítését is. Ha te magad egyébként nem vagy nagy szakács, az egyszerűen elkészíthető sülteket, roston sajtokat, zöldségeket feldobhatod Rózsa Chutneyval. De nyugodtan bevállalhatod az egész vacsorára Rózsavilág segítségével. Ehhez minden megtalálsz nálunk Kollár János mesterszakács által komponált receptekkel együtt.

A rózsabox- gourmet élvezet ajándékcsomagban bónusz ételrecepteket.
https://rozsavilag.hu/termek/rozsabox-gourmet-elvezet-ajandekcsomag/
A rózsabox- édes vallomás ajándékcsomagban bónusz desszert recepteket.
https://rozsavilag.hu/termek/rozsabox-edes-vallomas-ajandekcsomag/

Saját készítésű ajándék

Ha van valamilyen hobbid, az a legnyerőbb! Például barkácsolhatsz neki valamit. De egy saját készítésű köszöntőlap, egy montázs a közös képeitekből is fog neki tetszeni. Az a lényeg, hogy érezze, ezt kimondottan neki készítetted azért, mert fontos a számodra.

Egy meghitt nap

Egy nap otthon kettesben, akár pizsamában. Nem foglalkoztok semmivel, csak egymással. Összebújtok, filmeket néztek, főztök együtt valami finomat.

A vágyfokozó és ellazító élelmiszerekről olvashatsz a Rózsavilág blogon:
https://rozsavilag.hu/40-elelmiszer-eletkedv-es-vagyfokozasra/

Ezt hogyan adhatod át karácsonyra? Írj egy “vouchert” melyben azt ígéred, ezen a napon csak azzal foglalkozol, amit ő szeret. A rózsás ételekhez a hozzávalókat a Rózsavilag webshop-ból beszerezheted.
Egy rózsás otthoni wellness leírását is elküldjük bónuszként , ha a Rózsawellness ajándékcsomagot választod:
https://rozsavilag.hu/termek/rozsabox-rozsawellness-ajandekcsomag/

Meghitt szerelmetes karácsonyt!