RÓZSÁS ESKÜVŐ

Eláruljuk a tökéletes esküvő titkát, hogy mindenki számára emlékezetes legyen a Ti napotok!

Vannak az életben megismételhetetlen pillanatok – ilyen a Ti esküvőtök napja is, ezért nem mindegy, hogyan sikerül. Ha unod a sablonos lehetőségeket, egyedi megoldásokat szeretnél, akkor jó helyen jársz a Rózsavilágban.

Szuperromantikus atmoszféra és elegancia – ebben áll a rózsás esküvő páratlansága. A látvány, az íz, az illat és az afrodiziákum-hatás miatt a rózsa igazi varázsszer. Ez a varázslat lesz jelen az esküvőtök minden pillanatában, ha a Rózsavilág egyedi ötleteit és rózsás kelléktárát beillesztitek az esküvői szertartásba.

Üdvözlő ital

Egy igazán kivételes élményt adhattok a násznépnek, ha egy rózsás koktélkülönlegességben gondolkodtok. Az általatok kedvelt rozébort vagy száraz pezsgőt egy csepp rózsa syruppal (N1, N2 vagy N3) mixelve megalkothatjátok az esküvőtök rózsás welcome drinkjét, ami csak rátok jellemző. A násznépre gyakorolt varázslatos hatása pedig garantáltan egyedi lesz!

Nászszoba-bekészítés

Legyen a legboldogabb nap és éjszaka szárnyalás rózsaszirmokon! A rózsa afrodiziákum hatása miatt nem hiányozhat a legintimebb pillanatokban!

A szobabekészítés hozzávalói: rózsaszirommal töltött ágyillatosító párna, rózsamacerátum ápolóolaj, és rózsaszirom dekoráció az ágyon.

A párnában a rózsa érzelmeket és érzéseket serkentő hatását erősíti a tönkölypelyva magas kovasav tartalma. Használat közben az éterikus olajok és kovasavtartalom felszabadul, görcsoldó- és lazítóhatása még emelkedetté, szárnyalóbba varázsolja napotokat vagy az éjszakátokat. A rózsamacerátum a rózsa simogatását hozza el nektek: felfrissít, amikor erőt kell gyűjteni a következő programrészhez, és felpezsdít, amikor újdonsült pároddal elvonultok az intim szférába.

Tipp! A nászágy illatosítása mellett a párnát a jegygyűrűk átadásához is használhatod.

Kérj egyedi ajánlatot rózsás esküvődre.

Kiegészítő rózsás kellékek kérése

Esküvői köszönetajándék

Az álomesküvő csak pár óra, de mennyi előkészület! Az élmény utóéletét a köszönetajándékkal toldhatjátok meg, amit akár már a vacsoraasztalra is rá tehettek. Így mindenki hazavihet egy kis életérzést abból, amit megteremtetek majd azon a napon!

Mi lehetne stílszerűbb a szerelmetek beteljesedésének ünnepén a rózsánál?

Ajándék:

A rózsás hangulat megteremtéséhez a Rózsavilág egyedi élményt biztosít, velünk új szintre emelheted az ünneplést!

Rózsavilág

az első rózsaélményház hazánkban

Illatok ● Ízek ● Érzések ● Élmények

Lapozz bele esküvős galériánkba!