Ha igazi immunvédőt keresel a hideg ellen… – Ezüst Rózsaextraktum

Biztosan Te is hallottad már, hogy mennyi jótékony hatása van az ezüst kolloidnak. Ha pedig mégsem, akkor mindenképp olvasd el ezt a blogposztot. Most megtudhatjátok, hogy miért is olyan jó a Ezüst Rózsaexatrum és mire tudjátok használni.

Az ezüstöt, hasonlóan az aranyhoz, már az ókori görögök és rómaiak is használták antimikrobiális szerként és gyógyászati célokra. Az amerikai telepesek pedig megfigyelték, hogy a tej hosszú ideig nem savanyodik meg, ha egy ezüstdollárt tesznek bele. Az ezüst esszenciális nyomelem mind a növények és az állatok, mind az emberek számára.

Mi az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid mikroszkópikus részecskékből álló deionizált vízben függő ezüstionokból áll. A kolloid szerkezete ugyanolyan, mint a testnedveké, ezért 90-100%-ban felszívódik. Nem mérgező és nincsenek mellékhatásai. Kíméli a májat, az emésztőrendszert, és a szervezetet védő természetes bélflórát.

Mire jó?

Használata javasolt az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén.

Sikeresen alkalmazható torokgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülbetegségek, szemgyulladás, kötőhártya-gyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok, candida fertőzés esetén is.

Felülfertőződés nélkül gyógyítja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat

Miért jó a rózsával keverve?

Nagy becsben tartjuk a rózsát már évezredek óta. Távoli kultúrák egyaránt az ember lelkét frissé, fiatallá és boldoggá tevő elixírnek tartják. Egy igazán jó és frissítő teából a rózsa ma sem hiányozhat. A vörös rózsa gyógyító és tápláló erejét mély tisztelet övezi. A kutatók sorra fedezik fel a rózsa jótékony élettani hatásait, melyet többek között a közérzetre és a hormonháztartásra gyakorol.

Antibakteriális-, gyulladásgátló-, afrodiziákum-, valamint vérzéscsillapító hatásai már ismertek. Elűzi a depressziót, a félelmet, de hatásos szív- és emésztőrendszeri bajok ellen is. Összhangot teremt a szívünk és az elménk között.

Sok-sok jótékony hatást tudnánk még felsorolni, ám ezeket összevetve is érezhetjük, hogy ezt a két szuper hatóanyagot együtt használva mennyire jót tehetünk a testünk és a lelkünknek.

De hogyan is tudod használni az Ezüst Rózsaexatrumot?

A tenyeredben cseppentve arckrémbe, testápolóba, vagy önállóan reggeli arcvízként. Egy pohár vízbe keverve néhány csepp, – rózsás napkezdet az immunrendszer támogatására, és még az íze is kellemes!

Belsőleg: 5-10 csepp hígítva vízben. Külsőleg: közvetlenül arcra, testre, arckrémbe, testápolóba keverve.

Ha pedig kedvet kaptál hozzá, akkor keresd a webshopunkban!

Forrás: https://egeszsegter.hu/cikk/1057/a-gyogyito-rozsa#gsc.tab=0, https://www.gyogynovenysziget.hu/ezustkolloid-hatasai