Rózsa-csepp extraktum

3 600 Ft

Rózsa-csepp extraktum

Rózsaszirmokból kíméletes eljárással készült extraktum. A benne lévő  ezüstkolloid baktérium ölő hatása testőrként hat kívül és belül.

Add to wishlist
Share

  Rózsa-csepp extraktum

  Rózsaszirmokból kíméletes eljárással készült extraktum. A benne lévő  ezüstkolloid baktérium ölő hatása testőrként hat kívül és belül.

  Az ehető ápolószer külsőleg és belsőleg is használható. A rózsakivonat a bőr hidratáltságát segíti elő az ezüstkolloid testőrként óv a káros baktériumoktól Használható arckrémhez, testápolóhoz. Reggeli arcvízként, vagy a reggeli napindító vízbe cseppentve, rózsás napkezdet! A rózsa szépít kívül, belül, hiszen a test szöveteit harmonizálja. Hozzájárul a belső méregtelenítési folyamatokhoz, fiatalít, frissít, tisztítja a beleket.  Különösen ajánlott menstruációs és gyomor panaszok esetén, fejfájás, torokfájás, idegesség, depresszió, a bőr fényének kifakulása, valamint pattanások esetén.

  * Ezeket az állításokat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség. Ez a termék nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. Közérzetjavító hatása az Ájurvéda követői szerinti megfigyeléseken alapul.

  Felhasználható:  Belsőleg 5-10 csepp hígítva vízben. Külsőleg, közvetlenül arcra, testre, arckrémbe, testápolóba keverve.

  Figyelmeztetés: Ha terhes, szoptat vagy beteg, a használattal kapcsolatban forduljon orvosához. Ne kerüljön szembe, fülbe és érzékeny területekre. Tartsa távol gyermekektől. Lehetséges bőrérzékenység. Az allergia próbát minden esetben végezze el! ( Allergia próba: A könyök hajlatban enyhén dörzsölje meg a bőrét, majd cseppentsen a felületre, várjon néhány percet. Bőrpír esetén ne használja!

  Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom kivonata, rózsavíz, parajdi só, ezüst-kolloid 25ppm

  Származási hely: Magyarország

  Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is.

  Töltet: 30 ml

  Teljes tömeg: 77 gramm

  Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!

  Minőség megőrzés: 18 hónap

  mindenmentes


Érdekelhetnek még…

Rózsaolaj – macerátumRózsaolaj – macerátum

Rózsaolaj – macerátum

3 900 Ft
Rózsaolaj – macerátum Élvez ...
rózsa tönkölypárnarózsa tönkölypárna

Rózsaszirom Tönkölypárna

4 000 Ft
Rózsaszirom Tönkölypárna Kö ...
Rózsa-permetRózsa-permet

Rózsa-permet

4 800 Ft
Rózsa-permet Rózsasziromból ...