Barion Pixel

Ezüst Rózsacsepp

4 800 Ft

Ragyogó külső, egészséges belső…

Élvezd a rózsakivonat és az ezüstkolloid egészségmegőrző hatásait! 

A Rózsavilág ápolószerei kristálytiszták. Az ehető ápolószer külsőleg és belsőleg is használható.

A rózsakivonat tápláló, az ezüstkolloid testőrként óv a baktériumoktól, fertőzésektől.

Az ezüstöt, hasonlóan az aranyhoz, már az ókori görögök és rómaiak is használták antimikrobiális szerként és gyógyászati célokra. Az egészséges bélflóra működését azáltal is támogatja, hogy a hasznos baktériumokat nem károsítja, ennek köszönhetően kitűnően támogatja az immunrendszert. 

A termék 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

Leírás

Ezüst Rózsakoncentrátum

Élvezd a rózsakivonat és az ezüstkolloid egészségmegőrző hatásait! – Ragyogó külső, egészséges belső

 

Leírás:

Rózsaszirmokból kíméletes eljárással készült kivonat. A benne lévő  ezüstkolloid baktériumölő hatása testőrként hat kívül és belül. Fiatalító hűsítő, hidratáló, nyugtató, anti-aging tulajdonságai alapján kiváló tápláló szer a bőrápolásban. Belsőleg hozzájárul a méregtelenítési folyamatokhoz. 

Mire használhatod?

A tenyeredben cseppentve arckrémbe, testápolóba, vagy önállóan reggeli arcvízként. Egy pohár vízbe keverve néhány csepp,  – rózsás napkezdet az immunrendszer támogatására, és még az íze is kellemes! 

Belsőleg: 5-10 csepp hígítva vízben. Külsőleg: közvetlenül arcra, testre, arckrémbe, testápolóba keverve.

Mire jó?

Igazi csodaszer lehet számodra is a rózsa a bőrápolásban. Szinte minden típusra alkalmazható, akár gyulladt, száraz, idős vagy érzékeny bőrű vagy. Sőt a gyengédségének és tisztaságának köszönhetően a gyerekeknek sem okozhat gondot. Akár migrén kezelésére is használhatod, de jótékony hatása van a közérzetünkre is. * 

* Ezeket az állításokat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség. Ez a termék nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. Közérzetjavító hatása az Ájurvéda követői szerinti megfigyeléseken alapul. 

Figyelmeztetés:

Ha terhes, szoptat vagy beteg, a használattal kapcsolatban forduljon orvosához. Ne kerüljön szembe, fülbe és érzékeny területekre. Tartsa távol gyermekektől. Lehetséges bőrérzékenység. Az allergia próbát minden esetben végezze el! ( Allergia próba: A könyökhajlatban enyhén dörzsölje meg a bőrét, majd cseppentsen a felületre, várjon néhány percet. Bőrpír esetén ne használja! )

Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom kivonata, rózsavíz, ezüst-kolloid 25ppm

Származási hely: Magyarország

Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is. 

Töltet: 30ml

Teljes tömeg: 77 gramm

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!

Minőség megőrzés: 18 hónap

mindenmentes

Shopping Basket