Ezüst Rózsa extraktum

3 600 Ft

Rózsa-csepp extraktum

Rózsaszirmokból kíméletes eljárással készült extraktum. A benne lévő  ezüstkolloid baktérium ölő hatása testőrként hat kívül és belül.

Add to wishlist
Share

  Ezüst Rózsa extraktum

  Szép bőr és fertőzések elleni védelem

  Rózsaszirmokból kíméletes eljárással készült extraktum. A benne lévő  ezüstkolloid tisztító hatása testőrként hat kívül és belül.

  A Rózsavilág Kend & Edd ápolószerei kristálytiszták.

  Az ehető ápolószer külsőleg és belsőleg is használható. A rózsakivonat tápláló, az ezüstkolloid testőrként óv a baktériumoktól, fertőzésektől.

  Mire használhatod?

  A tenyeredben cseppentve arckrémbe, testápolóba, vagy önállóan reggeli arcvízként. Egy pohár vízbe keverve néhány csepp,  – rózsás napkezdet!

  Miben segíthet?

  A rózsa szépít kívül, belül, hiszen a test szöveteit harmonizálja. Fiatalító és gyógyító hatású. Hűsítő, hidratáló, nyugtató, anti-aging tulajdonságai alapján kiváló tápláló szer a bőrápolásban.  Belsőleg hozzájárul a belső méregtelenítési folyamatokhoz, tisztítja a beleket.  Különösen ajánlott menstruációs és gyomor panaszok esetén, fejfájás, torokfájás, idegesség, depresszió esetén. *

  * Ezeket az állításokat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség. Ez a termék nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. Közérzetjavító hatása az Ájurvéda követői szerinti megfigyeléseken alapul.

  Felhasználható:  Belsőleg 5-10 csepp hígítva vízben. Külsőleg, közvetlenül arcra, testre, arckrémbe, testápolóba keverve.

  Figyelmeztetés: Ha terhes, szoptat vagy beteg, a használattal kapcsolatban forduljon orvosához. Ne kerüljön szembe, fülbe és érzékeny területekre. Tartsa távol gyermekektől. Lehetséges bőrérzékenység. Az allergia próbát minden esetben végezze el! ( Allergia próba: A könyök hajlatban enyhén dörzsölje meg a bőrét, majd cseppentsen a felületre, várjon néhány percet. Bőrpír esetén ne használja! )

  Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom kivonata, rózsavíz, ezüst-kolloid 25ppm

  Származási hely: Magyarország

  Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is.

  Töltet: 30 ml Teljes tömeg: 77 gramm

  Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!

  Minőség megőrzés: 18 hónap

  mindenmentes


Érdekelhetnek még…

Rózsa-permetRózsa-permet

Arany Rózsa extraktum

4 800 Ft
Arany Rózsa extraktum Szép bő ...
rózsa tönkölypárnarózsa tönkölypárna

Rózsaszirom Tönkölypárna

4 000 Ft
Rózsaszirom Tönkölypárna Kö ...
Rózsaolaj – macerátumRózsaolaj – macerátum

Rózsa-macerátum ápoló olaj

3 900 Ft
Rózsa-macerátum ápoló olaj ...