AJÁNDÉKÖTLETEK – túl a rózsacsokron

Fenséges illat, különleges íz, rendkívüli gyógyhatás – már csak ezek miatt is érdemes rózsából készült termékeket fogyasztanunk vagy használnunk. Azt már megszoktuk, hogy egyes kozmetikumaink tartalmaznak rózsát – általában az illóolajat vagy virágvizet –, de érdemes más formában is kipróbálni. Természetesen magunkat is kényeztethetjük vele, de másoknak is kiváló ajándékok ezek a nem mindennapi, különleges termékek.

Mutatjuk, hogy a mi kínálatunkból milyen tippjeink vannak az ajándékozásra! Mindegy, hogy szerelmednek, édesanyádnak, barátodnak keresel valamit, itt mindenkinek találhatsz megfelelő ajándékot kortól és nemtől függetlenül!

WELLNESSAJÁNDÉK – relaxálás otthon a rózsaszirmok segítéségével
Ha szeret meditálni vagy relaxálni, a Rózsás Relax Párna tökéletes társa lesz benne.
Ha fontos számára, hogy tiszta kozmetikumokkal ápolja a bőrét, a Rózsa Macerátumnak biztosan örülni fog.
Akinek fontosak a mindig szeme előtt lévő pozitív megerősítések, arra a Rózsa-Mantra-Párna biztosan jó hatással lesz.
További wellness termékeinket itt találjátok.

AJÁNDÉKCSOMAGOK – több terméket tartalmazó csomagok bónusz ajándékkal
A rózsából sosem elég! – ha úgy érzed, folyamatosan szüksége van rá, válassz kész ajándékcsomagjaink közül, amelyeket itt tudsz megtekinteni!

RÓZSAÉLMÉNY ajándékba
Élményt adni manapság egyre divatosabb és különleges ajándék, főleg, ha közösen élhetjük át! Remek elgondolás, hiszen az emlékeink mindig velünk maradnak. Mi erre is felkészültünk: választhattok rózsás worksopjaink vagy tematikus eseményeink közül.

Találd meg a számodra és szeretteid számára fontos rózsát a Rózsavilágban!

RÓZSAVILÁG
Illatok ∙ Ízek ∙ Érzések ∙ Élmények