Barion Pixel

Rózsás Izomlazító Párna

4 800 Ft

A rózsaszirom és tönkölypelyva töltete természetes megoldás a hát és a nyak izomcsomóinak oldásásra, az általános közérzet javítására, és a tökéletes pihenés elősegítésére.

A rózsa nem csak szépség és illat, hanem bizonyos módon természetes gyógyszernek is tekintjük, mert pozitív hatást gyakorol általános közérzetünkre. A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatása van. Testmeleg hatására kovasav tartalma leválik, – görcsoldó, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású.

Leírás

Rózsás Izomlazító Párna

A rózsaszirom és tönkölypelyva töltete természetes megoldás a hát és a nyak izomcsomóinak oldására, az általános közérzet javítására, és a tökéletes pihenés elősegítésére.

A rózsa nem csak szépség és illat, hanem bizonyos módon természetes gyógyszernek is tekintjük, mert pozitív hatást gyakorol általános közérzetünkre. A tönkölypelyva sokáig őrzi a nap erejét, magas kovasav tartalmának köszönhetően számos gyógyhatása van. Testmeleg hatására kovasav tartalma leválik, – görcsoldó, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású. *

Figyelmeztetés: Néhány összetevő bőr irritációt válthat ki, ezért ne használja, ha bármely összetevőre allergiás.

Használat: Helyezze a problémás testrészre és feküdjön rá.

Textiltermékeinknél odafigyelünk arra, hogy csomagolásuk higiénikus és illatzáró legyen, ezért BOPP tasakba csomagoljuk őket. A tasakok PP alapanyagúak, melyekből nem oldódik ki káros vegyület, és újrahasznosíthatóak.

* Ezeket az állításokat nem értékelte az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség. Ezek a termék nem a betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgálnak. Közérzetjavító hatásuk az Ájurvéda követői szerinti megfigyeléseken és népi gyógymódokon alapulnak.

Méret: 29 *19 cm

Tömeg: 140 gramm± 10%

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve.

Töltet: tönkölypelyva, rózsaszirom

Külső huzat: 100 % LEN
Belső párna: 100% PE

mindenmentes

Kosár

Iratkozz fel a hírlevelünkre most, hogy ne maradj le az újdonságokról.