°N3 Rózsa – Chili Syrup

3 300 Ft

°N3 Rózsa – Chili Syrup,  Ínyenceknek

A vörös rózsa, és a tüzes chili társítása, – kihagyhatatlan! Express ágyas pálinkát, vagy tüzes koktélt szeretnél?  Semleges gyümölcspálinkával, vagy Ginnel keverd! Alkoholmentes változatban 1:5 – 1:7 hígítással, valódi szódavízzel ajánljuk.

Add to wishlist
Share

  °N3 Rózsa – Chili Syrup, Ínyenceknek

  A vörös rózsa, és a tüzes chili társítása, – kihagyhatatlan!
  Express ágyas pálinkát, vagy vérpezsdítő koktélt szeretnél?  Semleges gyümölcs pálinkával, vagy Ginnel keverd! Alkoholmentes változatban 1:5 – 1:7 hígítással, valódi szódavízzel ajánljuk.

   

  Leírás: 

  Rózsasziromból, hagyományos eljárással, tartósítószer mentesen készítjük. Közérzetjavító, táplálja a szöveteket és pozitív hatást gyakorol a sejtregenerációra is. Kevesen tudják, de a chili több C-vitaminnal rendelkezik, mint a narancs, a benne található kapszaicin miatt méregtelenítő hatású, segíti az emésztőnedvek termelődését, felgyorsítja a vérkeringést. 

  Összetevők: Laboratóriumi minősítéssel rendelkező rózsaszirom, chili, hibiszkusz, csipkebogyó, fűszerek, cukor, étkezési citromsav

  Származási hely: Magyarország

  Beszerzéseink elsősorban belföldi kereskedelmi forgalomból, vagy hazai őstermelésből származnak. Hatóságilag garantált a magyar termékek GMO mentessége, valamint a kistermelők GMO mentes szaporítóanyaghoz való jutása is. 

  Töltet: 250ml

  Teljes tömeg: 550 gramm

  Tárolás: Száraz, hűvös helyen, napfénytől védve. Felbontás után hűtve tartandó!

  Minőség megőrzés: 18 hónap

   

  mindenmentes


Ezek is tetszhetnek...

Rózsa ChutneyRozsa chutney

Rózsa Chutney        

3 700 Ft
Rózsa Chutney - pikáns szósz ...
set-6rózsa vadrózsa koncentrátum

°N1 Rózsa – Vadrózsa Koncentrátum

3 300 Ft
°N1 Rózsa – Vadrózsa Koncentrá ...