Rózsavilágos szerelmi menüsor

Farsang van! Temessük a telet! Éltessük a szerelemet!

Rózsavilágos szerelmi menüsor és szexi élelmiszerek mindenkinek!Akiknek van párjuk azért, akik keresik a párjukat , azért! Legyetek szerelmesek magatokba! Csak azt szeretik igazán, aki önmagát szereti! Ez nem önzőség! Müller Péter írja: „Azzal jó igazán táncolni, aki egyedül is jól táncol!”

Kollár János shéf egy különleges szerelmi menüsort állított össze nektek, – természetesen rózsásat!

A mostani hétvégén a facebookon posztoljuk az első ételt és az elkövetkező hétvégéken a többit. Rózsavilágos termékeket nyerhettek a szerelmi menü elkészítéséhez!

🌹

  • Leves: Tenger gyümölcsei rózsás kókusztejjel
  • Hideg előétel: Rózsahab seranno sonkával
  • Főétel: Roston sült libamáj, citromfüves-pisztáciás mártás, rózsacsatni, céklás burgonyapüré
  • Desszert: Chilis-rózsás csokoládé mousse mézes kökénnyel

Jól hangzik, – ugye?

Tudtátok, hogy vannak kifejezetten szexi ételek?Szexuális életünket több tényező irányítja. Legfontosabb talán a nemi hormonok egyensúlya, ámkevesen tudják, hogy ezek közvetlen kapcsolatban állnak a metabolikus hormonokkal. Sok étel tartalmaz olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat, amelyek segíthetnek jobb érzelmi állapotba kerülni, a szex teljesebb megélésében. Az epertől és a spenóttól, a tojásig, az ananászig, a zellerig 40 élelmiszer abban segít, hogyan hozzuk ki a legtöbbet egymásból!

Figyeljétek a posztokat! Jövünk szerelmi ételreceptekkel, szexi élelmiszerekkel, no meg a farsangi fánk újabb változataival és a játékos kedvűeknek, nyereményjátékkal!

🌹