RÓZSÁS BOLDOGSÁGOT EGY EGÉSZ ÉLETRE! 

A rózsa az elegancia illata, íze, sőt még annál is több, az esküvők rolls-royce-a! Az emberiség történetében hihetetlenül erős szerelmi szimbólumkör kapcsolódik hozzá, melynek hatóerejét nem lehet kihagyni, főleg nem az életre szóló boldogság kapujában. Szuperromantikus atmoszféra és elegancia – ebben áll a rózsás esküvő páratlansága.

Ha a nagy nap fűszerezve lesz különleges rózsás gasztronómia ízekkel és rózsás élményelemekkel, garantáltan felejthetetlenné válik  az esküvőtök mindenki számára. Az esküvői látványelemek és különlegességek sorának szinte sosincs vége, ha igazán szívhez szólót szeretnétek, akkor rózsásat érdemes választani, hiszen az Ősi Ájurvéda szerint is a rózsa nemcsak az érzékszervekre hat, hanem a szívre is.

Rózsás koktélkülönlegességek a Ti esküvőtökre

Szeretnétek valami igazán különleges italt a vendégek számára? Nem csak a megszokott röviditalokat vagy a borokat? Akkor az esküvői koktélokat nektek találták ki, amellyel egy igazán kivételes élményt adhattok a násznépnek. Ez nem más, mint a Rózsa Kir vagy Rózsa Kir Royal koktélok, amelyek a francia változat után szabadon megalkotott, csak rátok jellemző rózsás italok lesznek. Az unalom és a lapos hangulat kizárva!

Ha Párizsban, a francia Riviérán, Belgiumban vagy Kanada francia részén jársz, sokszor láthatod a helyieket egy bizonyos rózsaszínes italt kortyolgatni. Ez nem málnaszörp, ez a Kir vagy a Kir Royal.

A Kir (ejtsd: kir) és Kir Royal (ejtsd: kir roajál) nevű koktélok alapja feketeribizli likőr (creme de cassis), melyhez a Kir esetében fehérbort kevernek, a Kir Royal-ban pedig a bor helyett pezsgő van. Az ital nevét Félix Kirről (1876–1968), a burgundiai dijoni polgármesterről kapta, aki fogadásokon kínálta ezt az italt. A kreatív városvezető a környék két kiemelkedő termékét – a feketeribizlit és bort – ötvözte köszöntőitallá. Azóta számos változata lett, attól függően, hogy milyenek az összetevők.

A francia Kir koktél után a Rózsavilággal megalkothatjátok a Ti esküvőtök egyedi rózsás welcome drinkjét, ami csak rátok lesz jellemző! A rózsás koktél a Ti választásotok szerint a  Rózsavilag rózsaszirupjaval mixelhető rozé borral vagy rozé pezsgővel, amelynek a násznépre gyakorolt varázslatos hatása garantált lesz.
Rózsa Kir összetétele: Rosé bor és Rózsavilág Rózsaszirup, szóda (elhagyható) vagy
Rózsa Kir Royal összetétele: Rozé pezsgő és Rózsavilág Rózsaszirup 

Hogy pontosan milyen ez a koktél, azt a Rózsavilágban, egy kóstoló keretében megalkothatjátok a mi segítségünkkel. Ez a mi ajándékunk számotokra, ha az esküvőtök helyszínéül minket választotok.

Esküvői ajánlatért vedd fel velünk a kapcsolatot emailben (info@rozsavilag.hu) !