Kóstolt már rózsát? Itt az alkalom!

Hogyan válhatunk az életünk királynőjévé és királyává?

Avagy varázslat  rózsával!

Rózsát nevelni nem is olyan szúrós, – ezt vallják a Cserhát dobjai között megbúvó falvakban a nógrádiak. Nemcsak a szépségéért, illatért, hanem életminőséget emelő hasznáért is ültetik itt a virágok királynőjét. Finom ételek italok, test és lélekápoló szerek is készíthetők belőle, amelyet, most a nagyközönség is megismerhet az idei OMÉK kiállításon.

A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat standján mutatkozik be a Rózsavilág teljes gasztronómiai kínálata. A magyar libamájat népszerűsítő főzőbemutatón a pácolt libamájat az önmagában is különleges rózsa-chutneyvel kóstolhatják meg a látogatók.

Mindenki királynőnek és királynak születik! 

Ha vitatkoznának ezzel, akkor kérem, gondoljanak csak a lányok első farsangi jelmezére, a fiúk fakardos játékára!

Aztán az idő elfedi ezeket a vágyakat!

De vannak pillanatok, amikor újra élhetjük! 

Hogyan? Erre tudják a receptet a Rózsavilágban!

A rózsásság egyidős a civilizációval. Az időszámítás előtti források bizonyítják, hogy ez a csodálatos növény az uralkodók és uralkodónők virága volt. Használtál kultikus- vallási , táplálkozási-gyógyítási  és testápolási-tisztálkodási céllal.

De, a rózsa mára nem csak az uralkodók  kiváltsága!  

Ha szeretnénk  megkülönböztetni az  ünnepeket, a különleges  alkalmakat  és a csodás pillanatokat, akkor választhatjuk hozzá a rózsát, a királyok és királynők virágát, nemcsak virágként, hanem például ételként!

Élvezzük ízét, aromáját, illatát és testet-lelket gyógyító afrodiziákum hatását!

És vannak, akik így is tesznek!

Az OMÉK kiállításon  Marton Adrienn ,2005-ben a Miss. Balaton szépség királynője, ma ételstylist és Marton Imre a Ferdinánd Monarchia Étterem tulajdonosa fogja kínálni a látogatóknak a magyar pácolt libamájat Rózsavilág chutney-val.

Hogyan varázsolhatnak Önök rózsás hangulatot otthon szeretteiteknek és hogyan emelhetik a különleges alkalmakat, még magasabb szintre?

Ebben segít a Rózsavilág gasztronómia, ahol édes, sós, pikáns és natúr rózsa ízeket találhatnak. Szörpöket, szószokat, desszerteket, amelyekkel  az étkezés garantáltan  gourmet élvezet lesz!

És ha mindez még nem  lenne elég,  akkor  igazán  királyi módra nemes tetteket cselekedhetnek! Ha a saját ünnepei mellett fontos az Ön számára mások boldogulása is, akkor fontos tudni, hogy a Rózsavilág termékeinek  és szolgáltatásainak megvásárlásával a Vidéki Női Életmód Modell programot  támogatják, a  vidéki női lét értékeinek megőrzését és a vidéki  nők helyben maradását, jövedelemszerzését! A projektet támogatja a Szent István Egyetem is laboratórium hátterével, mert  a Rózsavilágban az is fontos, hogy a termékek a legmagasabb minőségben, a legnagyobb beltartalmi értékkel bírjanak. Vegyi anyagok nélkül, gmo mentesen, egyes esetekben vegán és paleo összetételben készüljenek. Csomagolásuknál törekszenek arra, hogy  a csomagoló eszközök újra hasznosíthatók, új funkcióban tovább használhatók legyenek.

Lépjenek be Önök is a Rózsavilágba!