KITELEPÜLÉSEK

A rózsa házhoz megy…

…no nem virágrendelést ajánlunk, hanem egy élményt, amit a rózsával való találkozás által átélhettek. Mert tudjátok, – a rózsa sokkal több, mit egy szép virág!

Az alsópetényi rózsaélményház Budapesttől mindössze 60 kilométerre található, de előfordulhat, hogy nem tudtok eljönni hozzánk. Sebaj, mi elmegyünk hozzátok!

Elvisszük hozzátok a Rózsavilág programjait!

Nem kell mást tenni, mint kiválasztani, melyik programunk szimpatikus és ajánlatot kérni tőlünk, amelyben megjelölhettek egyedi igényeket is.

Melyiket válasszam?

Minden programunk egyaránt szól nőknek és férfiaknak. Azonban, ha több az egyik vagy másik nem nem aránya, a tartalmat ennek megfelelően hangoljuk át.

Bármelyiket is választjátok, biztosak lehettek benne, hogy egy igazán különleges merülés lesz a rózsa illatába, ízébe, test és lélekápoló hatásába, sőt kultúrtörténetébe is. Megismerhetitek a rózsa emberiséggel egyidős történetét, rekreációs hatását , élvezhetitek illatát, és ha még eddig nem tettétek, – megkóstolhatjátok! Választ kaphattok arra, hogy milyen szerepet játszott a különböző történelmi korokban? Mire használták a férfiak és mire a nők? Vagy éppen miért mellőzték? Az egyik program inkább wellness központú, míg a másik inkább gourmet.

Bármelyiket is választjátok, minden alkalommal gondoskodunk meglepetés ajándékról.

Ha szertétek minőségi időt eltölteni, feltöltődni és valami olyat csinálni, amit még eddig soha, akkor Magyarország első rózsaélményházának programjai a legjobb választás! Tudjátok, – különleges helyzetekben, laza elengedettségben születnek a legjobb ötletek és érkeznek meg a régen várt megoldások!

Kérj egyedi ajánlatot.

Nemek aránya
Számlázási adatok
Kiegészítő programok kérése

Program kínálatunk

Rózsás wellness - peeling párna készítő workshop

Hagyatkozz az érzékszerveidre, hogyan hatnak rád az illatok, mennyire bízol a tapintásodban! 100 %-ban természetes anyagokkal ismerkedhetsz, rózsaszirommal, gyógynövényekkel és egy magyar gyógyagyag is. S miközben elkészíted saját személyre szabott fürdőpárnádat otthonra, az is kiderül, hogy milyen az aznapi lelki és fizikai állapotod.

Részletes program:

 • Rózsaszeánsz, a rózsa testet-lelket harmonizáló hatását használjuk, amelyben kicsit befelé figyelünk
 • Pelling párna készítés
 • Rózsa SPA az otthonodban – Tippek, hogyan készíts otthon élményfürdőt?
 • Rózsakóstoló
 • Meglepetés ajándék: rózsás-tejes fürdősó

Időtartam: 30 perc

Rózsa gourmet - desszertező élményprogram

Régi korokban a rózsás ínyencségeket nemcsak ízéért, hanem testet-lelket harmonizáló hatásáért is fogyasztották. Sőt, a legenda szerint a királyok rózsalekvárt ajándékoztak szerelmüknek, mert úgy tartották, hogy a rózsa megnyitja a hölgy szívében az odaadó szerelmet. Kóstoltál már rózsát? Gasztronómiai kalandozás, hívunk, amelyben megszokott ízeidhez társítva, vagy éppen meghökkentő íz kombinációban is megkóstolhatod. Ezen a programon élvezheted a különleges ízeket és kellemes érzések kíséretében ki tudsz kapcsolódni.

Részletes program:

 • Rózsaszeánsz: a rózsa testet-lelket harmonizáló hatását használjuk, kicsit befelé figyelünk…
 • Rózsahagyományok, – a nők és férfiak rózsahasználata napjainkig.
 • Otthoni rózsás tippek, – mire jó a rózsaszirom?
 • Közben: rózsás desszert fogyasztása
 • Rózsakóstoló
 • Meglepetés ajándék: rózsás szálas tea egy kancsó tea készítéséhez ökológiai filterrel

Időtartam: 30 perc

Rózsavilág

az első rózsaélményház hazánkban

Illatok ● Ízek ● Érzések ● Élmények

Lapozz bele galériánkba!