Három ok, hogy neked is legyen rózsád! (2.rész)

2.

A rózsa, bármilyen kapcsolódási módot is alkalmazol, kinyitja az elméd és ezáltal kinyitja a kaput saját magad belső világa felé. Az apró ismétlődő mozdulatok, a kéz mantrái, ugyan olyan hatékonyak, mint a meditációs mantrák. Különösen azoknak a nőknek ismert élménye, akik kreatív kéz munkát végeznek. De ilyen, az akár hobbiból végzett mindenféle kézimunkázás is. Sok egymás utáni apró mozdulat elviszi az elméd egy másik dimenzióba. De annak sem kell ettől megfosztania magát, akinek nem kedvence a kézügyességet igénylő pepecselés!

🌹

Szüretelj rózsát!

Megelevenedik egy titkos festmény a melegtől remegő levegő fátylán át. Te vagy a szereplője és csak Te láthatod! Az illatos rózsák között állva beszívod az illatot. Meleg van! Ekkor legmagasabb az illóolaj tartalom. A kifeslett rózsafejek szinte kínálják szirmaikat! Csak egy enyhe érintés és máris az ujjaid közt érzed valamennyit. Lágyan leszakítod és puhán a kosárba teszed a szirmokat. A napfény hol elborít, hol árnyékban hagy, egy jótékonyan feléd hajló fa lombját segítségül hívva. Az arcod, a hátad, a karod benedvesedik, érzed az izzást, a levegő mozdulatlanságában. De a mozdulatok ismétlődnek újra és újra. A rózsa viasza, virágpora, megtapad az ujjaidon, a testeden, az illatok illatoznak, az arcod vonásai kisimulnak. Az elméd egy másik frekvenciára kapcsol. Meghallod a belső hang szavát, régi kérdésekre bevillanó válaszok gazdagítják rózsakosarad tartalmát. Felvillanó képek fixálódnak az agyadban, tévedhetetlen iránytűként mutatva a megoldásra. Eltölt egy könnyed lebegő érzés, a lábad alatt a talaj elvesztette vonzását, egyben vagy a mindenséggel.

🌹

A rózsa egy eszköz egy hordozó közeg, – általa saját magad gyógyítója leszel a saját rózsaterápiádon.És még haza is veheted a leszüretelt rózsát! Varázslatát ne hidd el, próbáld ki! Az időjárás és a virágzás függvényében eseményben értesítünk a rózsaszüretről melyet a facebook oldalunkon találsz.

Rózsás találkozást!