Három ok, hogy neked is legyen rózsád! (1.rész)

Elmondom, de onnan kezdem, hogy nekem miért van… A rózsa világában eltöltött évek újabb és újabb okokat szolgáltattak, – miért legyen rózsám?

Három év és legalább három ok! A hármasság szimbóluma villan fel, – talán nem véletlenül! Isten, fiú, szentlélek; születés, halál és az újjászületés; a lélek, a test és a szellem; a kezdet, a közép és a vég; a tér, az idő és a teremtés; a tézis, az antitézis és a szintézis; az apa, az anya, a gyermek; a három alapelem a föld, a víz és az ég.

Mondhatod, persze, hogy a Rózsavilág építése miatt nekem nem nehéz rózsázni és szeretni ezt a világot. Csakhogy elárulom neked, ha hiszed, ha nem, pont fordítva van! A rózsa világa egyre jobban elbűvöl! Mindenféle üzleti megfontolás nélkül is része lett, része lenne az életemnek! Persze elfogult vagyok, mint minden manifesztáló ember! Talán elnézed nekem!

🌹

No de nézzük az okokat!

Talán neked is segít megtalálni a saját szubjektív rózsaértelmezésed! Már hallom is a kérdést! Miért kellene megtalálnom a saját rózsámat? Lehet élni nélküle! Eddig is megvoltam! Én is! Valóban! De ma már, egyszerűen másképp van!A rózsa egy eszköz. Eszköz, rengeteg mindenre. Aki itt vagy ezeken az oldalakon, ismered a rózsa külső belső jótékony hatásait. Sokat írtunk már róla és sokan írnak róla máshol. Elfogódott, de annál valóságosabb gyakorlati tapasztalásokat osztok meg veled!

1.

A rózsa, bármilyen kapcsolódási módot is alkalmazol, megszépít, – elsősorban belül! Ami, aztán kihat mindenedre: az egészségedre, a kapcsolataidra, a világhoz való viszonyulásodra, az egész életedre! Gyönyörű női portré fotók vannak a birtokomban, amik mind, valamilyen rózsafoglalatosság közben készültek. Olyan tündérszép külső és főleg, belső szépséget árasztó jelenések ezek, amikhez foghatót nem láttam még soha. Ismerem személyesen a fotókon lévőket, így nagyon is érzékelem a különbséget!

🌹

És itt jön az, hogy aki nem hiszi, járjon utána… Megteszem! Itt és most, megkérem őket, akik olvassák ezt a posztot, hogy járuljanak hozzá a fotóik közléséhez! Kezdem magammal:

A rózsa egy eszköz. Persze egy alkalom, nem alkalom, a rózsás töltekezésből! Teremtsd meg a saját rózsás tevékenységeidet! Kezdd a legegyszerűbbel:

Csinálj magadnak friss rózsaszirmokból rózsás vizet. ( recept: 1 nagy marék rózsaszirmot tegyél tisztított vízbe, legalább 6 órát hagyd állni, kellemes finoman rózsás vizet kapsz)vagy…Ha nincs otthon vegyszermentes rózsád, hát ültess egy rózsabokrot! Ha nincs kerted, az erkélyeden lehet egy konténeres rózsafád, a tövébe ültethetsz törpe rózsákat. Máris rózsakertet varázsoltál magadnak többféle színű, illatú és többféle ízű rózsából.vagy…

🌹

Gyere el a Rózsavilágba Alsópeténybe!

Most nyáron, minden hétvégén délután kinyitjuk a Rózsavilágot egy kötetlen rózsázásra. Rózsát eszünk, iszunk, kenünk, illatozunk, rózsás ruhákat öltünk magunkra! Egyáltalán, rózsával vesszük körül magunkat minden mennyiségben!Ismerkedj a rózsával és másokkal és ezáltal közelebb kerülhetsz magadhoz! Megtalálhatod a saját rózsádat! A végeredmény garantált!

Szép rózsás találkozásokat a nyárra!