A Rózsa jótékony hatása a lélekre

Hogyan és mire hat jótékonyan a rózsa, ha a lelked fáradt el?A lelkünk akkor fárad el, ha túl sok a félelem és nagy a fáradság. Egyre ingerültebbek, reménytelenebbek leszünk.

🌹

Mit tehetsz, például munka közben hogy energiát nyerj és oldódjon a lassan felgyülemlő feszültség?

A legjobb, ha szünetet tartasz a munkában. Ha nem tudsz elmenni szabadságra, már a munka közbe beiktatott apró szünetek is segítenek. Felállsz az asztalától és sétálgatsz, közben felhívsz egy közeli barátot, családtagot. Ha erre nincs lehetőség, akkor is szakítsd meg a munkát, nézz fotókat a gyerekeidről, nyaralásokról vagy olvass inspiráló idézeteket, nézz meg rövid, vidám videobejegyzést.

Ábrándozhatsz későbbi célokról, megvalósításra váró tervekről – bármiről, ami boldoggá tesz. Olyan pihentető tevékenységet válassz, amelyben jól érzed magad és ami motivál, hiszen a cél a jó közérzet és a lendület visszaszerzése.

Rózsavilágos módszer, ha közben iszol egy frissítő rózsalimonádét.

🌹

A recept:

N2 Rózsa-Hibiszkusz szirup és valódi citrom vagy narancs frissen facsart leve. A szirupból elegendő 2 cent 2 dl elkészítéséhez. Nem kell, hogy nagyon édes legyen! Kicsit tartsd benn a szádban, miközben veszel egy lélegzetet szájon át, úgy, ahogy a borkóstolók szokták.A hozzávalókat beszerezheted a FB boltból vagy a webshop-ból.

🌹