5 KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNY, AMI A RÓZSAVILÁGBAN VÁR RÁD

Minden bizonnyal nem sok olyan helyet ismersz az országban, ahol ennyire kiaknázzák a rózsa minden lehetőségét… Találsz nálunk rózsából készül termékeket, büfét rózsás finomságokkal és egy csodálatos rózsakertet is. Ha jártál már nálunk, pontosan tudod, hogy miért érdemes visszatérni ide, ha pedig még csak tervezed az eljövetelt, összeszedtünk neked 5 élményt, ami miatt megéri ellátogatni hozzánk.

1. Pihenés, relaxálás, meditálás a rózsabokrok mellett

Már az is elég, ha leülsz a teraszra és hallgatod a madárcsicsergést kávézás közben. De ha felsétálsz a kertbe, megismerheted a Rózsakörünket, ahol akár meditálhatsz is. Ha pedig továbbhaladsz, megpihenhetsz a kőpadon, a diófa alatt: az ágak föléd hajolnak, a rózsák pedig ott mosolyognak körülötted, ameddig csak ellátsz… Csodás kép, igaz? És még ezt is lehet fokozni, mert a kert legmagasabb pontján, a Rózsateraszon beláthatod az egész falut, a padon megpihenve hallgathatod a madarakat és szélnek eresztheted a gondjaidat…

2. Játék a rózsák között

Ha valami aktívabbra vágysz, vagy csak nem vagy az a meditálós típus, egy kalandjátékra is vállalkozhatsz a kertben, valamint kipróbálhatod, milyen amőbázni kavicsokkal egy terebélyes diófa alatt. A kalandjáték szereplői is kavicsok, amiket egy leírás alapján tudsz összegyűjteni a kert különböző helyeiről – ha sikeresen teljesíted, még ajándékot is kapsz!

3. Piknikezés a rózsák mellett, berendezett enteriőrökben

Fűbe huppanós, fák árnyékában megbújós, csipkés-romantikus – az enteriőrök többféle stílusban készülnek, hogy mindenki megtalálja a kedvének valót. Ha sétálójegyet vásárolsz és választasz valamit a vendégasztalunkról, a finomságokat piknikkosarakba pakoljuk, amit elfogyaszthatsz fent a kertben. Rózsás desszert, rózsás ital, rózsás illat és rózsás környezet: nem mindennapi piknikes élmény, az biztos!  

4. Rózsás fotózás

Ma már szinte mindennapjaink részét képezi az állandó fotózás vagy szelfizés, amihez különleges helyet biztosít a Rózsavilág. Ha szereted a természetet, a virágokat, találsz nálunk közel 500 virágzó rózsabokrot, méghozzá többféle színben és fajtában, így változatos kép garantált. De ha magadról szeretnél egy különleges szelfit vagy fotót, már a Rózsaház előtt vár egy rózsával körbefuttatott boltív, alatta egy székkel, a kertben pedig további boltívek magasodnak. De ott van a Rózsateraszunk is, a maga kovácsoltvas korlátjával, ahonnan nemcsak a rózsákra, de a falura is rátáthatsz. Az igazság az, hogy nálunk akárhol is állsz meg a kertben vagy a házban, mindegyik remek a háttér és környezet egy romantikus-vidékies fotóhoz.

5. Rózsás vendégasztal, tárgygyűjtemény, ruhák, berendezés

Nálunk tényleg minden rózsás, nemcsak a kert, hanem maga az élményház is. A vendégasztalunkon rózsás sütemények és italok várnak, vásárolhatsz helyben készült rózsás gasztronómiai és wellnesstermékeket, van egy folyamatosan bővülő rózsás tárgygyűjteményünk, de találsz nálunk rózsamintás ruhákat is szép számmal, és természetesen a ház berendezésében – legyen szó a falról, a padlóról vagy a szekrényekről – is visszaköszön ez a motívum.

Szóval, ha úgy érzed, rózsából sosem elég, mindenképpen itt a helyed!

Legyél lelkes rózsarajongó vagy utazó, s ha keresed a különleges helyeket, mindenképpen érdemes legalább egyszer ellátogatnod hozzánk – utána úgyis visszavágyakozol majd ide.

Megjegyzés
A rózsaélményház ingyenesen látogatható, a kert bejárásához sétálójegy szükséges.