Barion Pixel

Rózsavarázslat workshop

6 000 Ft

Izgalmas program a Rózsavilág tulajdonosával Káli Bettyvel. Ő évek óta építi ezt a csodás helyet itt Alsópetényben és mélyed bele a rózsa világába és annak felhasználásába.

Most, pedig veled is szeretné ezt a tudást megosztani!

Leírás

🗓️ Időpont: 2023.06.18. 14.30

📍 Helyszín: 2617, Alsópetény, Rózsavilág

💵 Ára: 6.000 Ft/fő

🌸 Üdvözöld a rózsa szépségét és titkait velünk együtt!

💄 Vágj bele az otthoni rózsahasználat izgalmas világába és ismerd meg a rózsa rejtett lehetőségeit. Fedezd fel, hogyan varázsolhatod a rózsát a szépségápolásban és a hódításban! Fedezd fel a titkos praktikákat és tanulj új módszereket.

👑 Kövesd Kleopátra nyomdokait és ismerd meg a szépségápolás és a hódítás titkos módszereit. Fedezd fel, hogyan használta a rózsát az évezredekkel ezelőtt élő legendás uralkodónő.

🌹🍴 Szeretnéd feldobni az étkezésedet és az italaidat?
Ismerd meg a rózsa elképesztő lehetőségeit a konyhában! Megmutatjuk, hogyan készíthetsz belőle ínycsiklandó ételeket és italokat. Fedezd fel kedvenc ételeid új dimenzióját a rózsa varázslatos ízével!

💆‍♀️ Tudtad, hogy a rózsa gyógyító hatással is rendelkezik?
Elizabeth Esley nyomán kutatva megmutatjuk, mire is lehet jó a rózsa, és hogyan használhatod gyógyulásod és egészséged támogatására.

Csatlakozz a Rózsavarázslat workshophoz, és fedezd fel a rózsaszirmokkal teli világot velünk együtt! Legyél részese ennek az izgalmas és érdekes eseménynek, amely garantáltan elvarázsol! 🌹💫

Mi vár még rád ezen kívül?
▪ Rózsaszeánsz – Add át magad a rózsa illatának és figyelj befelé.
▪ Rózsakóstoló – Rózsás büfé és ételreceptek
▪ Rózsás, gyógynövényes fürdőpárna készítés – AJÁNDÉKBA haza vihetitek

Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Jelentkezz most, és merülj el a rózsa varázslatos világában!

Shopping Basket